În calitate de consumator aveți dreptul de a renunța la cumpărare, fără a fi nevoit să justificati decizia de renunțare și fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) și art.14 din O.U.G Nr.34/2014, în termen de 10 zile începând de la ziua în care intrați în posesia produsului.

 

Clienții care nu sunt mulțumiți de produs îl pot returna și/sau pot alege un alt produs în limita contravalorii produsului returnat, cu respectarea termenilor și condițiilor de mai jos

Clienții www.iubar.ro pot returna produsele cumpărate numai în ambalajul original, în termen de maxim 10 zile lucrătoare de la primire. Produsul comandat va fi returnat în aceeasi stare în care v-a fost livrat, având aceeași etichetă atașată, ambalajul original și împreună cu documentele de livrare care l-au însoțit. În maxim 30 de zile de la data returnării, îți vom înapoia contravaloarea comenzii. În cazul în care s-a optat pentru schimbarea produselor comandate, noua comandă va fi procesată și expediată în maxim 60 de ore de la data returnării produselor comandate.

 

Diferențele de preț vor fi returnate în maxim 30 de zile de la data returnării produselor comandate. În toate cazurile de mai sus cheltuielile de returnare sunt suportate de client. Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. Exercitarea dreptului de renunțare: consumatorul informeaza www.iubar.ro cu privire la decizia de retragere din contract in scris, prin completarea unui formular RMA.